+3630/386-01-41

info@treepla.hu

Rólunk…

Vállalkozásunk jelmondata: „MINDEN SZÁMÍT”. Ezzel az eszmével szeretnénk irányt mutatni a lakosságnak, a vendéglátó egységeknek és egyéb cégeknek a fenntarthatóság felé. Célunk nem csupán a 2021-től életbe lépő műanyagokkal kapcsolatos szigorítások betartatása, hanem hogy az emberek belássák, hogy közös érdekünk a hagyományos, környezetszennyező eldobható műanyag termékek használatának kiiktatása.

Több éves tervezés után, sok éves kereskedelmi tapasztalattal a hátunk mögött indítottuk el a vállalkozásunkat, melynek már a neve is iránymutató: 

     TREE, mert…

Fák nélkül az élet elképzelhetetlen, ezért is próbálunk nagyon vigyázni rájuk. Termékeink megválasztásánál fontos szempont az újrahasznosítás, valamint kerüljük azokat a papír termékeket, amelyek nem fenntartható erdőgazdaságból származó alapanyagból készülnek.

     PLA, mert…

A számos alternatíva közül, melyeket mi is kínálunk, a PLA az egyik megoldás a műanyagok leváltására. 

Mivel „Minden számít!” , nagyon fontosnak tartjuk, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal (szállítás, tanácsadás, stb.) egyaránt. Ezért csak minőségi termékeket értékesítünk, a lehető legkedvezőbb áron.  A környezettudatosság mellett maximálisan ügyelünk arra, hogy a hazai gyártók termékei elsőbbséget élvezzenek a drágább, külföldi import árukkal szemben.

A Tree-PLA alternatív megoldásokat kínál az egyszerhasználatos műanyagokkal szemben. Az igazán környezetbarát megoldás természetesen az lenne, ha az összes ilyen terméket mellőznénk az életünkből, hiszen a cukornád, papír, PLA termékek gyártása és lebomlása/újrahasznosítása is igen megterhelő a Földnek. Éppen ezért fontos az, hogy ha már a kényelmet választjuk, és az egyszerhasználatos, eldobható termék mellett döntünk valamilyen okból kifolyólag, akkor mindenképp tartsuk szem előtt, hogy az a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkezzen. 

TREE-PLA vagy SEMMI – Döntés, ami nem a szerencsén múlik